Hunter Douglas Architectural

  Hunter Douglas on merkittävä arkkitehtonisten tuotteiden brändi maailmalla ja nyt myös Suomessa. Vahvuutena on kyky kehittää innovatiivisia, korkealaatuisia, omia tuotteita, joita löytyy lukemattomista rakennuksista ympäri maailmaa.

  Hunter Douglasilla tuodaan ideat eloon. Yhteistyö arkkitehtien kanssa nostaa ideat piirustuspöydältä inspiroivaksi todellisuudeksi.

  "Maailman johtavat arkkitehdit eivät ole vain kumppaneitamme - he ovat inspiraatiomme."

  Tämä vastaa Elamin ajatusmaailmaa täysin ja siksi olemme kiitollisia saadessamme edustaa hienoja, käytännöllisiä ja ekologisia Hunter Douglas tuotteita. Tuotevalikoimasta löytyy monenlaiset alakatot, seinät, aurinkosäleiköt ja julkisivut.

  Tutustu laajaan tuotevalikoimaan Hunter Douglas Architecturalin kotisivuilla ja kysy lisää 019 687 1103 tai elam@elam.fi.


  Hunter Douglas

  Esittelemme esimerkkituotteena HeartFelt® modulaarisen huopa-alakatto järjestelmän, jonka akustiset ja visuaaliset ominaisuudet ovat vertaansa vailla. Tuotteella on miellyttävä muotoilu ja sillä on ekologinen alkuperä. HeartFelt® Linear huopapaneelit ovat saatavilla monessa eri muodossa ja ne ovat helposti asennettavissa yksilöllisesti suunniteltuihin kannattimiin.

  HeartFelt® huopa-alakattoa on saatavana viidellä harmaan eri sävyllä sekä viidellä maanläheisellä sävyllä. Tämän väriyhdistelmän avulla arkkitehdit ja suunnittelijat voivat luoda lämpimän ja rauhoittavan tunnelman huoneiden sisätiloihin. Paneelin korkeuden ja etäisyyden muuttamisella voi olla suuri vaikutus sekä kattotilan esteettiseen ulkonäköön että akustiseen suorituskykyyn. HeartFelt®-paneelit voidaan kiinnittää myös seiniin jatkuvan tekstiilivirran luomiseksi. HeartFelt® lisää lämmöntuntua ja äänenvaimennusta huoneeseen tai käytävälle.

   

  HeartFelt-tuoteperheeseen kuuluu:

   


  Linkit:
  Hunter Douglas Architectural kotisivu
  HeartFelt® modulaarinen huopa-alakattojärjestelmä

  HeartFelt® Linear huopa-alakatto